Kanta-Hämeen hyvinvointialue:
Juridinen asiantuntijapalvelu vammaispalveluille

  • Vammaispalvelun ja muun sosiaalihuollon sääntelyn syvällinen asiantuntijuus hyvinvointialueen vammaispalvelujen käyttöön
  • Ratkaisukeskeinen ja käytännönläheinen neuvonta nopeasti ja luotettavasti
  • Konsultaatiot sähköpostitse, puhelimitse ja videoyhteydellä
  • Koulutukset vammaispalvelujen juridiikasta ja ajankohtaisista lakimuutoksista

Lehti ja kumppanien palvelu on asiantuntevaa ja käytännönläheistä. Yhteistyön mutkattomuudella sekä joustavalla ja nopealla palvelutarpeisiin vastaamisella on ollut toiminnallemme suuri merkitys.”

– Kanta-Hämeen hyvinvointialue

Vammaispalvelujen oikeudelliset kysymykset vaativat käytännönläheistä ja asiantuntevaa juristipalvelua. Kanta-Hämeen hyvinvointialue on hyödyntänyt Lehti ja kumppaneiden juridisia asiantuntijapalveluja lainmukaisen ja asiakaslähtöisen palvelutoiminnan varmistamiseksi hyvinvointialueen vammaispalveluissa.

Vammaispalvelujen juridiikkaan erikoistuneet asiantuntijamme ovat olleet henkilöstön juridisena tukena esimerkiksi IMO-käsikirjan laatimisessa, palvelujen soveltamisohjeiden päivittämisessä ja vammaispalvelun työn arjessa esiin tulevien oikeudellisten ongelmien ratkaisemisessa. Asiantuntijamme myös kouluttavat henkilöstöä mm. uudistuvan vammaispalvelulain soveltamisesta.

Juridinen asiantuntijapalvelu mahdollistaa vammaispalvelujen henkilöstön käyttöön oikeudellisen asiantuntemuksen nopeasti ja hyvinvointialueen tarpeen mukaisesti. Juristin tuki edistää vammaispalvelun työntekijöiden ja esimiesten ammattiosaamisen kehittymistä sekä ehkäisee tarpeettomia ja kalliita oikeudenkäyntejä, valituksia ja kanteluja.

Kiinnostuitko? Lue lisää sote-juridiikan osaamisestamme täältä!

« Takaisin referensseihin