Webinaarisarja: Vammaislainsäädännön uudistus

Tiistai
8.10.2024

Etäkoulutus

600,00 € / 150 € (alv 0 %)

Vammaislainsäädännön uudistus -webinaarisarja antaa kattavan kuvan vammaislainsäädännön uudistuksesta. Koulutus keskittyy uuden vammaispalvelulain soveltamisalaan ja lain mukana myönnettävin palveluihin.  

Koulutuskokonaisuuden aikana ehditään paneutua tarkemmin muuttuneisiin säännöksiin ja niiden soveltamiseen käytännössä. Millaisia ovat uuden lain mukaiset palvelut ja kenelle niitä myönnetään? Minkälaisissa tilanteissa henkilö on oikeutettu vammaispalvelulain mukaisiin palveluihin?

Ennen koulutuksen alkua saat sähköpostiisi linkin liittymistä varten ja koulutusmateriaalin. Mikäli joudut peruuttamaan osallistumisesi koko webinaarisarjaan, on se tehtävä viimeistään viikkoa ennen sarjan ensimmäistä webinaaria. Jos olet ilmoittautunut yksittäiseen webinaariin, ilmoittautuminen on peruttava viikkoa ennen webinaaria. Tätä myöhemmin peruuttaneilta veloitamme koulutuksen täyden hinnan. Pidätämme oikeuden peruuttaa koulutuksen, jos osallistujia on vähän.

Kenelle?

Webinaarisarja on suunnattu sekä vammaispalvelun työntekijöille, jotka työssään soveltavat vammaispalvelulakia ja tekevät palvelupäätöksiä että vammaispalvelun esimiehille.

Hinnat

Koulutus kostuu viidestä kahden tunnin webinaarista (5x2h).Voit ilmoittautua koko webinaarisarjaan tai valita sinulle sopivan yksittäisen webinaarin. Webinaarien osat täydentävät toisiaan, joten osallistumalla koko webinaarisarjaan saat laaja-alaisemman kuvan vammaislainsäädännön uudistuksesta.

  • Koko webinaarisarja 600,00 € (alv 0 %)
  • Yksittäinen webinaari 150,00 € (alv 0 %)

Ryhmäalennuksen osalta tiedustelut sähköpostitse: koulutukset@lehtijakumppanit.fi

Kouluttajat

Webinaarisarjan kouluttajina toimivat Lehti ja kumppaneiden sote-alaan erikoistuneet juristit. Tutustu kouluttajiimme tarkemmin täällä!

Lehti ja kumppanit asiantuntija Liisa Murto
Liisa Murto
Asiantuntija, OTM
Assi Uuskallio
Asiantuntija OTM, LLM
Amanda Lindström Asiantuntija, OTM
Amanda Lindström
Asiantuntija, OTM