Sosiaali- ja terveydenhuollon
valvonta hyvinvointialueella

Torstai
8.2.2024

9:00-16:00

Etäkoulutus

640 € (alv 0 %)

Sosiaali- ja terveydenhuollon valvonta hyvinvointialueella / Järjestäjä: Tietosanoma

Sosiaali- ja terveydenhuollon valvontaa koskeva lainsäädäntö uudistuu 1.1.2024 lähtien. Tässä koulutuksessa perehdyt kattavasti sosiaali- ja terveyspalvelujen valvontaan uuden valvontalain ja hyvinvointialueita koskevan lainsäädännön mukaisesti. Koulutuksessa käymme läpi palveluntuottajan toimintaedellytykset, rekisteröintivelvoitteet ja omavalvonnan.

Käymme läpi viranomaisvalvonnan toteutuksen, valvontaviranomaisen tarkastukset ja seuraamukset. Koulutuksen jälkeen tiedät, mitä tarkoittaa hyvinvointialueen velvollisuus omavalvontaan ja ostopalvelujen valvontaan. Tiedät myös, mitä hyvinvointialueen tarkastusoikeus tarkoittaa, ja miten epäkohtien ilmetessä on toimittava. Käymme läpi myös sen, mitkä ovat hyvinvointialueen toimivan valvonnan keskeiset edellytykset ja mitä valvonnan organisoinnissa kannattaa huomioida.

Huom! Koulutuksen järjestää Tietosanoma. Koulutukseen voi ilmoittautua sähköpostitse: kaisa.sutela@tietosanoma.fi.

Kenelle?

Koulutus sopii erinomaisesti hyvinvointialueiden valvonnasta ja
sen organisoinnista vastaaville, asiantuntijoille ja esihenkilöille. Koulutus sopii myös hankinnan ammattilaisille, jotka haluavat perehtyä valvonnan huomioimiseen hankinnassa.

Tilaukset ja lisätiedot

Myyntineuvottelija Kaisa Sutela
040 576 7878 kaisa.sutela@tietosanoma.fi

Ryhmäalennus

Joka kolmas osallistuja samasta organisaatiosta 240€ + alv 24 %.

Kouluttaja

Susanna Lehti
Asiantuntija, OTM