Sote-juridiikan monimuotokurssit

Sote-juridiikan monimuotokurssit on tarkoitettu sote-ammattilaisten täydennyskouluttamiseen ja uusien työntekijöiden perehdyttämiseen. Kurssit toteutuvat verkkoalustalla, jossa aina ajan tasalla olevat kurssimateriaalit ovat vapaasti käytettävissä kurssin ajan. Monimuotokurssit perehdyttävät osallistujat kattavasti sote-ammattilaisen työssä välttämättömään lainsäädäntöön ja sen soveltamiseen käytännössä. Kurssien vetäjinä toimivat Lehti ja kumppaneiden sote-alaan erikoistuneet juristit.

Haluaisitko lisätietoa monimuotokursseista? Tarjoamme ilmaisen henkilökohtaisen esittelyn kursseista ja niiden sisällöstä!
Ota yhteyttä ja tilaa esittely: koulutukset@lehtijakumppanit.fi

  1. Sote-juridiikan monimuotokurssilla otetaan kerralla haltuun omassa työssä välttämätön lainsäädäntö ja sen soveltaminen käytännössä.

  2. Kurssisisällöt ovat helposti ymmärrettäviä ja sote-ammattilaisten arjen tarpeisiin laadittuja. Ne palvelevat uuden oppimista ja aiemman osaamisen päivittämistä.

  3. Oppiminen syvenee, kun sille on riittävästi aikaa. Monimuotokurssilla opiskelu on mahdollista joustavasti itselle sopivana aikana.

  4. Vuorovaikutteisuuteen, yhteisöllisyyteen ja oppimisprosessin tukemiseen on panostettu. Kouluttajat tukevat jokaisen osallistujan etenemistä kurssilla.

  5. Korkeatasoiset kurssit antavat valmiudet asiakkaan tarpeet ja oikeudet huomioivaan asiakastyöhön. Samalla oma ammattiosaaminen vahvistuu.

Lastensuojelun avohuolto käytännössä -monimuotokurssi

Koulutuksen aika Opiskele omaan tahtiin

Kurssi perehdyttää osallistujat lastensuojelulain sääntelyn soveltamiseen ja avohuollon toteuttamiseen käytännössä.

Lue lisää