Lastensuojelun ja vammaispalvelujen yhteistyö

Keskiviikko
25.9.2024

12–16

Etäkoulutus

225,00 € (alv 0 %)

Koulutuksessa käydään läpi lastensuojelun ja vammaispalvelun yhteistyötä lapsille järjestettävissä palveluissa. Kun lastensuojelun asiakkaana on vammainen lapsi, on erityisen tärkeää, että lapsen palvelut järjestetään monialaisessa yhteistyössä, jotta palvelut muodostavat lapsen edun mukaisen kokonaisuuden.

Koulutuksessa käydään läpi, mihin monialainen työ perustuu ja miten eri lakien säännökset tulee huomioida palveluprosessissa. Koulutuksessa tarkastellaan myös, millaisia palveluita lastensuojelulla ja vammaispalvelulla on ja millaisiin tuen tarpeisiin ne on tarkoitettu, sekä milloin lapsen kodin ulkopuolinen asuminen voi tulla kyseeseen lastensuojelun tai vammaispalveluiden toimenpiteenä.

  • Palvelutarpeen arviointi monialaisessa yhteistyössä
  • Millaisiin tarpeisiin eri palveluita järjestetään?
  • Lapsen asuminen kodin ulkopuolella – lastensuojelua vai vammaispalvelua?

Ennen koulutuksen alkua saat sähköpostiisi linkin liittymistä varten ja koulutusmateriaalin. Mikäli joudut peruuttamaan osallistumisesi, on se tehtävä viimeistään viikkoa ennen koulutuksen alkamista. Tätä myöhemmin peruuttaneilta veloitamme koulutuksen täyden hinnan. Pidätämme oikeuden peruuttaa koulutuksen, jos osallistujia on vähän.

Kenelle?

Koulutus on suunnattu hyvinvointialueille sekä lastensuojelun että vammaispalvelun sosiaalityöntekijöille ja muille työntekijöille.

Ryhmäalennus

5–7 henkilön ryhmä 135 €/hlö

8–15 henkilön ryhmä 112,5 €/hlö

16–19 henkilön ryhmä 90 €/hlö

Yli 20 henkilön ryhmien osalta tiedustelut sähköpostitse: 
koulutukset@lehtijakumppanit.fi

Kouluttaja

Lehti ja kumppanit asiantuntija Assi Uuskallio
Assi Uuskallio
Asiantuntija, OTM, LLM