Huostaanottohakemus ja suullinen käsittely lastensuojelussa

Tiistai
3.12.2024

12–16

Etäkoulutus

225,00 € (alv 0 %)

Huostaanottohakemus ja suullinen käsittely lastensuojelussa -koulutuksessa perehdytään huostaanottohakemuksen laatimiseen ja huostaanotto-asian käsittelyyn hallinto-oikeudessa. Webinaarissa käydään myös läpi lapsen mielipiteen selvittäminen, asianosaisten kuulemisen toteuttaminen ja huostaanottopäätöksen laatiminen suostumukseen perustuvassa huostaanotossa. Koulutuksen jälkeen tiedät, miten huostaanoton perusteet pitää osoittaa huostaanottohakemuksessa ja osaat valmistautua huostaanoton suulliseen käsittelyyn.

  • Päätös huostaanotosta tai huostaanottohakemus
  • Huostaanoton perusteet ja sijaishuoltopaikka
  • Huostaanottoasian käsittely hallinto-oikeudessa

Ennen koulutuksen alkua saat sähköpostiisi linkin liittymistä varten ja koulutusmateriaalin. Mikäli joudut peruuttamaan osallistumisesi, on se tehtävä viimeistään viikkoa ennen koulutuksen alkamista. Tätä myöhemmin peruuttaneilta veloitamme koulutuksen täyden hinnan. Pidätämme oikeuden peruuttaa koulutuksen, jos osallistujia on vähän.

Kenelle?

Koulutus sopii erityisesti lapsen asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä toimiville ja työpareille, muille lastensuojelun työntekijöille ja johtaville sosiaalityöntekijöille.

Ryhmäalennus

5–7 henkilön ryhmä 135 €/hlö

8–15 henkilön ryhmä 112,5 €/hlö

16–19 henkilön ryhmä 90 €/hlö

Yli 20 henkilön ryhmien osalta tiedustelut sähköpostitse: 
koulutukset@lehtijakumppanit.fi

Kouluttaja

Amanda Lindström Asiantuntija, OTM
Amanda Lindström
Asiantuntija, OTM